19:E NORDISKA ANVÄNDARMÖTET
ICP-AES • ICP-MS

18–20 Mars, 2025 på Säröhus Hotell, Konferens & Spa på Särö, Sverige

19:E NORDISKA ANVÄNDARMÖTET
ICP-AES • ICP-MS

18–20 Mars, 2025 på Säröhus Hotell, Konferens & Spa på Särö, Sverige

Inbjudan till den 19:e nordiska användarmötet för ICP!

Du är inbjuden till det 19:e nordiska användarmötet för ICP. Årets evenemang kommer att hållas på Säröhus Hotell, Konferens & Spa på Särö.

SYFTET MED ANVÄNDARMÖTET ÄR ATT:

• Skapa ett forum för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och nätverkande inom området för elementanalys.
• Erbjuda en stimulerande och trevlig mötesplats för nätverkande bland användare, utvecklare, forskare och teknikleverantörer.

PROGRAM & Teman

Programmet är utformat med alla användare av ICP-tekniker i åtanke men kommer även att inkludera allmänna ämnen som kvalitets och provberedning med mera.

Vi kommer att blanda föredrag från användare och inbjudna talare med presentationer från de teknikleverantörer som är en del av utställningen. Skicka gärna in förslag på föredrag eller ämnen som du eller en kollega kan presentera.

Program kommer under hösten.

Det tre dagar långa användarmötet är uppdelat i följande teman:

DAG 1 – ICP-OES
DAG 2 – Kvalitet, provberedning med mera
DAG 3 – ICP-MS

VAL AV SPRÅK?

Under de senaste mötena har engelska varit det gemensamma språket. Vi föredrar att engelska är det primära språket även denna gång, men det är upp till varje presentatör att välja det språk som de känner sig mest bekväma med. Oavsett vilket språk du väljer att presentera på, vill vi fortfarande ha alla handouts på engelska. Vårt mål är att locka fler deltagare från Finland och Danmark och därför kan presentationer på engelska ibland vara att föredra.

REGISTRERING & DELTAGARAVGIFTER

Som deltagare har du möjlighet att delta i hela eller delar av mötet, baserat på intresse av de ämnen som beskrivs i programmet. Välj och boka de dagar du önskar delta. Deltagaravgiften kan betalas med kreditkort, faktura eller swish. Både deltagande och boende kommer att kunna bokas via ett anmälningsformulär här på hemsidan.

DELTAGARAVGIFT KONFERENS
1 DAG: 4 900 SEK
2 DAGAR: 8 400 SEK
3 DAGAR: 11 900 SEK
Konferensmiddag 550 SEK/kväll (ingår i 2- och 3-dagarsavgifterna)

LOGI KONFERENS PER NATT
ENKELRUM: 1 790 SEK
DEL I DUBBELRUM: 1 490 SEK

INTRESSERAD?

Användarmötet ger en unik möjlighet att lära av och utbyta idéer med andra instrumentanvändare och experter. Samtidigt är leverantörsutställningen i direkt anslutning till användarmötet ett utmärkt tillfälle att få en uppdatering om den tekniska utvecklingen inom de olika områdena.

Om du har några frågor eller synpunkter, tveka inte att kontakta oss på camilla@kemistutbildarna.se eller birgitta@kemikompassen.se

Varukorg
Rulla till toppen