INTEGRITETSPOLICY

Kemistutbildarnas integritetspolicy
Din integritet Ă€r viktig och vi arbetar för att sĂ€kerstĂ€lla att den skyddas vid din anvĂ€ndning av vĂ„ra tjĂ€nster samt att du ska ha kĂ€nnedom om vilken information vi sparar. Vi hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR). Nedan hittar du information om vilka uppgifter om dig som deltagare pĂ„ vĂ„ra kurser och anvĂ€ndarmöten vi behandlar, för vilka Ă€ndamĂ„l, den rĂ€ttsliga grunden för behandlingen, hur lĂ€nge uppgifterna sparas och dina rĂ€ttigheter

Hur personuppgifter behandlas och samlas in
Kemistutbildarna samlar in personuppgifter via registrering och anmÀlan till kurser och möten, antingen via webbformulÀr eller telefon eller i samband med verksamhet. Kemistutbildarna registrerar i normalfallet namn, anstÀllningsstÀlle, adress, e-post, telefonnummer och uppgifter relaterade till deltagande sÄsom analysteknik och teknikleverantör.

Direkt marknadsföring
Kemistutbildarna behandlar deltagares uppgifter för marknadsföringsÄtgÀrder, med stöd av den rÀttsliga grunden intresseavvÀgning utifrÄn vÄrt berÀttigade intresse att marknadsföra vÄra tjÀnster.
Till vem lÀmnar vi ut dina personuppgifter?
Vi sÀljer aldrig dina uppgifter till en tredje part. Uppgifter vidarebefordras till tredje part endast dÄ det krÀvs för att vi ska kunna tillhandahÄlla vÄra tjÀnster till dig.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
Din integritet Àr viktig för oss och dÀrför sÀtter vi sÀkerheten i fokus. Vi vidtar ÄtgÀrder för att skydda dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen samt etablerade riktlinjer för informationssÀkerhet.

Dina rÀttigheter
Du har vissa rÀttigheter enligt dataskyddslagstiftningen. Du har rÀtt att fÄ veta om och hur Kemistutbildarna behandlar dina personuppgifter samt efter skriftlig, undertecknad begÀran fÄ ett registerutdrag över de personuppgifter som finns registrerade.
Du har Ă€ven rĂ€tt att begĂ€ra rĂ€ttelse av felaktiga eller missvisande uppgifter. Du har alltid rĂ€tt att avböja att dina personuppgifter anvĂ€nds för direkt marknadsföring, vilket inkluderar profilering i den utstrĂ€ckning som denna har ett samband med sĂ„dan direkt marknadsföring. I alla vĂ„ra utskick finns möjligheten att avböja framtida utskick genom att ”klicka hĂ€r för att avregistrera din adress”.
Om du vill nyttja nÄgon av dina rÀttigheter kan du kontakta oss via kontaktuppgifterna pÄ hemsidan.

LĂ€nkar
VÄr webbplats kan innehÄlla lÀnkar till andra webbplatser som vi inte har kontroll över. Vi ansvarar inte för sekretesskyddet eller innehÄllet pÄ dessa webbplatser, utan tillhandahÄller dessa lÀnkar i syfte att göra det enklare för vÄra deltagare att hitta mer information om specifika Àmnen.

Cookies
Kemistutbildarna anvÀnder cookies för att förbÀttra och förenkla ditt besök. Vi anvÀnder inte cookies för att lagra personuppgifter eller för att sprida uppgifter till tredje part.
Vi anvÀnder cookies frÄn tredje part för att samla in besöksstatistik i analysverktyget Google Analytics. De cookies som anvÀnds Àr bÄde permanenta och tillfÀlliga cookies (sessionscookies).