18:E NORDISKA ANVÄNDARMÖTET
AAS • ICP-AES • ICP-MS

14-16 November, 2023 på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta, Sverige

18:E NORDISKA ANVÄNDARMÖTET
AAS • ICP-AES • ICP-MS

14-16 November, 2023 på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta, Sverige

Inbjudan till den 18:e nordiska användarmötet för ICP!

Du är inbjuden till det 18:e nordiska användarmötet för ICP. Efter en kort och oväntad paus på 4 år är vi glada att åter vara tillbaka och denna gång i Stockholmsområdet. Årets evenemang kommer att hållas på en ny plats, Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta den 14-16 november.

SYFTET MED ANVÄNDARMÖTET ÄR ATT:

• Skapa ett forum för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och nätverkande inom området för elementanalys.
• Erbjuda en stimulerande och trevlig mötesplats för nätverkande bland användare, utvecklare, forskare och teknikleverantörer.

PROGRAM & Teman

Programmet är utformat med alla användare av ICP-tekniker i åtanke men kommer även att inkludera allmänna ämnen som kvalitets och provberedning med mera.

Vi kommer att blanda föredrag från användare och inbjudna talare med presentationer från de teknikleverantörer som är en del av utställningen. Skicka gärna in förslag på föredrag eller ämnen som du eller en kollega kan presentera.

Det tre dagar långa användarmötet är uppdelat i följande teman:

DAG 1 – ICP-OES
DAG 2 – Kvalitet, provberedning med mera
DAG 3 – ICP-MS

VAL AV SPRÅK?

Under de senaste mötena har engelska varit det gemensamma språket. Vi föredrar att engelska är det primära språket även denna gång, men det är upp till varje presentatör att välja det språk som de känner sig mest bekväma med. Oavsett vilket språk du väljer att presentera på, vill vi fortfarande ha alla handouts på engelska. Vårt mål är att locka fler deltagare från Finland och Danmark och därför kan presentationer på engelska ibland vara att föredra.

REGISTRERING & DELTAGARAVGIFTER

Deltagarna har möjlighet att delta i hela eller delar av mötet, baserat på intresse av de teman och ämnen som beskrivs i programmet. Välj och boka de dagar du önskar komma nedan. Konferensen kan betalas med kreditkort eller faktura, medans boendet bokas via en separat länk och betalas direkt till Aronborgs Konferenshotell.

DELTAGARAVGIFT KONFERENS
1 DAG: 4 900 SEK
2 DAGAR: 8 300 SEK
3 DAGAR: 11 700 SEK
Konferensmiddag 550 SEK/kväll (ingår i 2- och 3-dagarsavgifterna)

BOENDE

Enkelrum 1473 SEK per natt (ex moms)
Delat dubbelrum 871 SEK per natt (per person, ex moms)

BOKA KONFERENSRUM

Vi erbjuder möjligheten att boka konferensrum kostnadsfritt under 18:e Nordiska användarmötet.
Klicka på knappen nedan för att boka:

INTRESSERAD?

Användarmötet ger en unik möjlighet att lära av och utbyta idéer med andra instrumentanvändare och experter. Samtidigt är leverantörsutställningen intill ett utmärkt tillfälle att få en uppdatering om den tekniska utvecklingen inom området.

Om du har några frågor eller synpunkter, tveka inte att kontakta oss på camilla@kemistutbildarna.se eller birgitta@kemikompassen.se

Varukorg
Rulla till toppen